Pastrav fript cu legume...

de rock46hunt in Pastrav, 5 Apr 2014 | 7203 vizualizari

 

Primul pastrav din acest sezon... :)

 

INGREDIENTE

  • un pastrav la aprox 800g
  • o ceapa
  • o rosie
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav fript cu legume...:

Se taie in doua patravul,se pune la fript intr-o tigaie cu teflon...la foc mic...

Legumele se taie felii...(vezi foto) si se pun la fript cu foarte putina margarina...

Cind pastravul este gata si legumele rumenite...se pun in farfurie,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper... 

Se preteaza un vin bun la aceasta reteta... normal unul alb...eu nu am avut si am incercat cu rosu... merge! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav fript cu legume..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

laura_n 1

05.04.2014, 17:38

superbe pozele! biig like

Rocsi 1

05.04.2014, 20:09

Fain!

Merisor 1

06.04.2014, 11:03

Big LIKE!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel